ISO 34101-2:2019
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٠٦ مايو ٢٠١٩
Sustainable and traceable cocoa — Part 2: Requirements for performance (related to economic, social and environmental aspects)
ملفات الوثيقة ISO 34101-2:2019
الإنجليزية
22 صفحات
الإصدار الحالي
58.88 OMR
مجال الوثيقة ISO 34101-2:2019
This document specifies performance requirements related to economic, social and environmental aspects for sustainable cocoa bean production, including post-harvest processes, if applicable.
NOTE Post-harvest processes include pod-breaking, fermentation, drying, sorting, packing, transport and storage of cocoa beans.
Only organizations that fulfil both the cocoa sustainability management system requirements of either ISO 34101‑1 or ISO 34101‑4:2019, Annex A or B, and the performance requirements of this document can claim their cocoa beans have been sustainably produced.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

OS GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


OS GSO 150-1:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية


GSO 150-1:2013
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً
GSO 8:2024
مواصفة قياسية خليجية
العنوان بالعربية

GSO ASTM D2532:2024
ASTM D2532:22
مواصفة قياسية خليجية
العنوان بالعربية


GSO 11212:2024
مواصفة قياسية خليجية
العنوان بالعربية

GSO ISO 349:2024
ISO 349:2020
مواصفة قياسية خليجية
العنوان بالعربية

